Help

FREE Digital Signage za vsakogar, resno ...

Digital Signage se uporablja tipično za obveščanje ali oglaševanje. Obstajajo velike koristi za digitalne znake več tradicionalnih statičnih znakov, vključno s sposobnostjo za posodobitev vsebine na daljavo preko spleta, prilagodili zaslone svojim obiskovalcem in tudi interakcijo z vašega lokalnega občinstva.

Naša programska oprema temelji na odprti okvir, ki je na voljo prek javnega odlagališča Apache vira. To je neverjetno aplikacija, ki podpira vse najnovejše spletne standarde, vključno s HTML5, Flash, videoposnetkov HD, merilno-regulacijskih postaj, vreme, TV v živo, trdnega razvoja odprtokodne programske opreme kit in še veliko več.

Zdaj si lahko predstavljate, da bi dobili vse zastonj?
Z MediaSignage se pridružite mediaCLOUD in vam ne stane niti centa! Začnite z uporabo brezplačne storitve prav zdaj, in ugotovite, zakaj MediaSignage je najbolj priljubljena svetovna platforma Digital Signage.

torej, kaj morate začeti?

1. Prijavite se za brezplačen račun in se prijavite na SignageStudio

2. Uporabite SignageStudio zgraditi svojo predstavitev

3. Get koli računalnika in namestite aplikacijo SignagePlayer na njem

4. Plug-in vseh velikosti, standardni zaslon TV na vašem računalniku

5. Zaženite daljinsko upravljanje vseh vaših igralcev (kos preko spleta

6. Potisnite novo vsebino kadarkoli na poljubnem številu zaslonov

Ali smo se omenja, da je vse FREE? dobro je ...

Začni

zakaj FREE? Kaj je catch?

Na MediaSignage smo pogosto vprašal, kaj je catch? in kako zaslužiti denar? No, naš freemium poslovni model je tako kot veliko drugih priljubljenih spletnih podjetij, kot soSkype, Evernote, Dropbox in drugi.
Boste dobili neverjetno programsko opremo z vsemi temeljnimi funkcijami za BREZPLAČNO!

Če vam je všeč, kar vidite, lahko preprosto nadgradnjo na različico Enterprise. Izdaja Enterprise je samo $ 99 na mesec. In glede na to, če ste nadgradnjo ali ne, boste vedno dobili UNLIMITED zasloni za brezplačno, ne bomo vas omejujejo.


In tako kako zaslužiti denar? Naš dohodek je sestavljena iz naročnikov, ki se odločijo za nadgradnjo na različico Enterprise in plačati $ 99 na mesec (stanovanje, ne na zaslonu. Prodajamo tudi popularno mediaDROID in mediaBOX predvajalnik in nekaj naših večjih strank se odločijo za nakup zasebnega namenskega Mediaserver, ki ima svoj cenovni model. Torej, zdaj ste jo dobili? Z MediaSignage boste dobili neverjetno nabor orodij za brezplačno, medtem ko imajo zaupanje, ki ga v sodelovanju s podjetjem, ki je donosno, varno in kar je najpomembnejše, da imajo vse pogruntal.

izbrati vaš najljubši operacijski sistem

Kjerkoli ste, MediaSignage je tam z vami. Online, trenutno ni na vašem mobilnem telefonu ali prek spleta. Vedno se lahko prijavite, dostop do vaše predstavitve in jih dajo na voljo za vaše stranke in obeti 24x7. Bomo dostavili enako lepe izkušnje z vsemi operacijskimi sistemi in napravami, tako da se vaše sporočilo vedno dobro sprejeli.
In najboljši del, narediti spremembo enkrat in še posodobi povsod!

we always support the platforms and standards you depend on for your business needs:

Šola je cool, naredimo spet učenje zabavno ...

Na MediaSignage nudimo vse vire, ki jih potrebujete, da poskrbite, da boste lahko prišli do čim hitreje pospešiti. Programska oprema je zelo bogata in je popolnoma prilagodljiv in da prihaja malo krivuljo učenja.

Ampak ne skrbite, se prepričajte, da se pridružijo naši Webinar ta četrtek in nam pokazati vse, kar je; lahko celo sodelovali v Q & A.

In se prepričajte, da prevzeti desetine video Vadnice, ki smo jih ustvarili samo za vas. Vse je tukaj za vas, da postane Digital Signage Guru.

Bi rad videl, kako kul je dobil?

Želijo prevzeti neko živo primer Digital Signage pravice znotraj svojega spletnega brskalnika? Bodite prepričani, da prevzamete na spodnjo povezavo. Vsi ti primeri so bili proizvedeni z uporabo SignageStudio, najmočnejši Digital Signage vlogo datumu.

Preizkusite

Torej, kdo je vse to kul stvari?

MediaSignage je podjetje v zasebni lasti s sedežem v Westlake Village Kaliforniji (približno 30 minut od Los Angeles.

Če iščete Digital Signage družbe, ki počne Signage drugače, dobro si ga našel! Od marca 2006, MediaSignage je bil pomagati podjetjem izboljšajo svoje prodaje in graditi ujetništvu občinstvo uporabo našega FREE Digital Signage in Touch programske opreme zaslona.
Naše poslanstvo je omogočiti podjetjem in organizacijam vrhunske digitalne signalizacije in kioskov tehnologijo, ki je cenovno ugoden in prilagodljiv. Zavezani smo, da pomagamo našim strankam s svojimi Digital Signage potrebe.

Kdo uporablja MediaSignage?