Help

FREE Digital Signage mindenkinek, komolyan ...

Digital Signage használják általában tájékoztatni vagy hirdet. Vannak jelentős előnyöket a digitális jeleket, mint a hagyományos statikus jelzések, beleértve a képességét, hogy frissítse a tartalom távolról az interneten, alkalmazkodni a képernyők a nézők, sőt kölcsönhatásban vannak a helyi közönség.

A szoftver alapja egy nyílt forráskódú keretrendszer elérhető a nyilvánosság Apache tárolóból. Ez egy hihetetlen alkalmazás, amely támogatja a legújabb webes szabványokat, beleértve a HTML5, Flash, HD videók, MRSS, Időjárás, Live TV, a robusztus nyílt forráskódú szoftverfejlesztő csomag és még sok más.

Most már tudod képzelni szerzés mindezt ingyen?
A MediaSignage csatlakozik a mediaCLOUD és ez nem kerül Önnek egy cent! Indítsa el az ingyenes szolgáltatás, és most megtudja, miért MediaSignage a világ legnépszerűbb Digital Signage platform.

így mit kell az induláshoz?

1. Iratkozzon fel egy ingyenes fiókot, és jelentkezzen be a SignageStudio

2. A SignageStudio építeni a bemutató

3. Szerezz bármilyen számítógépet és telepítse a SignagePlayer alkalmazást rajta

4. A Plug-in bármilyen méretű, szabványos TV-képernyőn a PC

5. Indítsa el a távoli kezelésének minden játékos (PC-k, az interneten keresztül

6. Nyomja új tartalmat bármikor bármennyi képernyők

Vajon mi említi ez az egész FREE? Hát ez ...

Első lépések

miért FREE? mi a csapda?

A MediaSignage vagyunk gyakran megkérdezte, mi a csapda? és hogyan lehet pénzt? Nos, a Freemium üzleti modell olyan, mint sok más népszerű internetes cégek, mint aSkype, Evernote, Dropbox és mások.
Kapsz egy csodálatos szoftver az összes alapvető funkciók INGYEN!

Ha tetszik, amit látsz, akkor egyszerűen frissíteni az Enterprise kiadás. Az Enterprise kiadás csak 99 $ havonta. És függetlenül attól, hogy frissíteni, akár nem, mindig KORLÁTLAN képernyők ingyen, nem korlátozzuk te.


És hogyan lehet pénzt? A bevétel áll az előfizetők, akik úgy döntenek, hogy frissítsen az Enterprise kiadás és fizet 99 $ havonta (sima, nem egy képernyő. Azt is eladni a népszerű mediaDROID és médiabox lejátszó és néhány nagyobb ügyfelek választhatják, hogy megvásárol egy privát Dedikált MediaServer hogy saját árazási modell. Tehát most érted? A MediaSignage kapsz hihetetlen eszköztárat ingyenes, miközben a bizalom akkor partnereként olyan cég, amely nyereséges, biztonságos és ami a legfontosabb, az egészet kitalálták.

kiválaszthatja kedvenc operációs rendszert

Bárhol is vagy, MediaSignage ott van veled. Online, Offline a mobil vagy a világhálón keresztül. Bármikor be, nyissa meg a bemutatókat, és elérhetővé teszi az ügyfelek és a kilátások 24x7. Mi szállítjuk ugyanolyan szép élményt a különböző operációs rendszerek és eszközök, így az üzenet mindig jól fogadták.
És a legjobb az egészben, hogy a változás, ha és megvan frissíteni mindenhol!

we always support the platforms and standards you depend on for your business needs:

iskola jó, mi a tanulás szórakoztató újra ...

A MediaSignage biztosítjuk a forrásokat meg kell győződnie arról, akkor jön ki, hogy gyorsítsa a lehető leggyorsabban. A szoftver igen gazdag és teljes mértékben rugalmas és hogy jön egy kicsit a tanulási görbe.

De ne aggódj, biztos, hogy csatlakozzon a Webinar csütörtökön és hadd mutassam meg mindent; Ön is részt vesz a Q & A.

És győződjön meg róla, hogy a pénztár a több tucat video tutorials hoztunk létre csak az Ön számára. Itt mindent megtalál az Ön számára, hogy a Digital Signage Guru.

szeretném látni milyen jó lesz?

Szeretnénk pénztár néhány élő példa arra, Digital Signage jobb belül a böngésző? Ügyeljen arra, hogy a pénztár az alábbi linkre. Mindezek a példák gyártottak a SignageStudio, a legerősebb Digital Signage alkalmazás a mai napig.

Próbálja ki

így aki mindezt jó dolgok?

MediaSignage egy magántulajdonban lévő cég székhelye Westlake Village Kaliforniában (Kb 30 percre Los Angeles.

Ha keres egy Digital Signage cég, amely nem Signage másképp, jól csak találtam! Márciusa óta 2006 MediaSignage segített a vállalkozások javítsák értékesítési és épít egy fogságban közönség természetesen díjmentes Digital Signage és érintőképernyős szoftver.
Küldetésünk, hogy képessé vállalatok és szervezetek a legmodernebb digitális aláírások és a kioszk technológia, ami megfizethető és személyre szabható. Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy segítse ügyfeleink a Digital Signage igényeinek.

Ki használ MediaSignage?