Help

ΔΩΡΕΑΝ Digital Signage για όλους, σοβαρά ...

Digital Signage χρησιμοποιείται συνήθως για να ενημερώσει ή να διαφημίσετε. Υπάρχουν σημαντικά οφέλη για τις ψηφιακές ενδείξεις πάνω παραδοσιακά στατικά σημεία, όπως είναι η ικανότητα να ενημερώσετε το περιεχόμενο εξ αποστάσεως μέσω του web, προσαρμόζει τις οθόνες για τους τηλεθεατές σας, ακόμα και αλληλεπιδρούν με το τοπικό κοινό σας.

Το λογισμικό μας βασίζεται σε ένα ανοικτό πλαίσιο πηγής που διατίθενται μέσα από το δημόσιο αποθετήριο Apache. Είναι μια απίστευτη εφαρμογή που υποστηρίζει όλες τις τελευταίες web πρότυπα, συμπεριλαμβανομένων HTML5, Flash, βίντεο HD, MRSS, Καιρός, Live TV, ένα ισχυρό κιτ ανάπτυξης λογισμικού ανοικτού κώδικα και πολλά περισσότερα.

Τώρα μπορείτε να φανταστείτε να πάρει όλα αυτά για ΔΩΡΕΑΝ;
Με MediaSignage θα ενταχθούν στην mediaCLOUD και δεν θα κοστίσει ούτε ένα λεπτό! Αρχίστε να χρησιμοποιείτε το δωρεάν υπηρεσία τώρα και ανακαλύψτε γιατί MediaSignage είναι στον κόσμο πιο δημοφιλή πλατφόρμα Digital Signage.

έτσι ώστε ό, τι χρειάζεστε για να ξεκινήσετε;

1. Εγγραφείτε για ένα δωρεάν λογαριασμό και να συνδεθείτε στο SignageStudio

2 Χρησιμοποιήστε το SignageStudio να χτίσει την παρουσίασή σας

3 Πάρτε οποιοδήποτε υπολογιστή και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή SignagePlayer σε αυτό

4. Plug-in οποιουδήποτε μεγέθους, τυπική οθόνη τηλεόρασης στο PC σας

5. Ξεκινήστε απομακρυσμένη διαχείριση όλων των παικτών σας (PC μέσω του διαδικτύου

6 Πιέστε το νέο περιεχόμενο οποιαδήποτε στιγμή σε οποιοδήποτε αριθμό των οθονών

Μήπως έχουμε αναφέρει είναι όλα ΔΩΡΕΑΝ; καλά είναι ...

Ξεκινώντας

γιατί ΔΩΡΕΑΝ; ποια είναι η παγίδα;

Στο MediaSignage συχνά μας ρωτούν ποια είναι η παγίδα; και πώς θα κάνουν τα χρήματα; Λοιπόν, Freemium επιχειρηματικό μας μοντέλο είναι ακριβώς όπως και πολλές άλλες δημοφιλείς εταιρείες web, όπωςSkype, Evernote, DropBox και άλλοι.
Μπορείτε να πάρετε ένα καταπληκτικό λογισμικό με όλες τις βασικές λειτουργίες για ΔΩΡΕΑΝ!

Αν σας αρέσει αυτό που βλέπετε, μπορείτε απλά να αναβαθμίσετε την έκδοση Enterprise. Η έκδοση Enterprise είναι μόνο $ 99 το μήνα. Και ανεξάρτητα από το αν κάνετε αναβάθμιση ή όχι, μπορείτε πάντα να πάρετε ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ οθόνες για ΔΩΡΕΑΝ, εμείς δεν σας περιορίζει.


Και έτσι, πώς θα κάνουν τα χρήματα; Εισόδημα μας αποτελείται από τους συνδρομητές που επιλέγουν να αναβαθμίσουν στην έκδοση Enterprise και την πληρώσει $ 99 το μήνα (επίπεδη, όχι ανά οθόνη. Πρέπει επίσης να πωλήσει το δημοφιλές mediaDROID και MEDIABOX player και ορισμένους από τους μεγαλύτερους πελάτες μας επιλέγουν να αγοράσουν ένα ιδιωτικό ειδικό Mediaserver που έχει το δικό του μοντέλο τιμολόγησης του. Έτσι τώρα μπορείτε να το πάρετε; Με MediaSignage έχετε απίστευτο σύνολο εργαλείων για δωρεάν, ενώ έχουν την εμπιστοσύνη που συνεργαζόμαστε με μια εταιρεία που είναι κερδοφόρα, ασφαλές και το πιο σημαντικό έχουν καταλάβει όλα.

επιλέξτε το αγαπημένο σας λειτουργικό σύστημα

Όπου κι αν βρίσκεστε, MediaSignage είναι εκεί μαζί σας. Σε απευθείας σύνδεση, σύνδεση στο κινητό σας ή σε όλο τον ιστό. Μπορείτε πάντα να συνδεθείτε, πρόσβαση παρουσιάσεις σας και να τα διαθέτουν στους πελάτες σας και τις προοπτικές 24x7. Παραδίδουμε το ίδιο όμορφη εμπειρία σε ποικιλία λειτουργικών συστημάτων και συσκευών, ώστε το μήνυμά σας να είναι πάντα καλά έλαβε.
Και το καλύτερο μέρος, να κάνει μια αλλαγή μία φορά και να το ενημερώσετε ΠΑΝΤΟΥ!

we always support the platforms and standards you depend on for your business needs:

σχολείο είναι δροσερό, έχουμε κάνει την εκμάθηση διασκεδαστική και πάλι ...

Στο MediaSignage παρέχουμε όλα τα μέσα που χρειάζεστε για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να έρθετε να επιταχύνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Το λογισμικό είναι πολύ πλούσιο και απόλυτα ευέλικτο και με ότι έρχεται ένα κομμάτι από μια καμπύλη μάθησης.

Αλλά μην ανησυχείτε, να είστε βέβαιος να ενταχθούν Webinar μας αυτή την Πέμπτη και αφήστε μας να σας δείξουμε τα πάντα? μπορείτε ακόμη και να συμμετάσχουν σε ένα Q & A.

Και να είστε σίγουροι για την ολοκλήρωση της παραγγελίας τις δεκάδες των tutorials βίντεο που έχουμε δημιουργήσει για εσάς. Είναι όλοι εδώ για να γίνετε Digital Signage Guru.

Θέλω να δω πόσο cool παίρνει;

Θέλετε να ολοκληρώσετε κάποια Ζωντανό παράδειγμα του Digital Signage δεξιά μέσα στο web browser σας; Να είστε βέβαιος για την ολοκλήρωση της παραγγελίας στον παρακάτω σύνδεσμο. Όλα αυτά τα παραδείγματα παρήχθησαν χρησιμοποιώντας το SignageStudio, η πιο ισχυρή εφαρμογή Digital Signage μέχρι σήμερα.

Δοκιμάστε το

έτσι που έκανε όλα αυτά τα φοβερά πράγματα;

MediaSignage είναι μια ιδιωτική εταιρεία με έδρα στο Westlake Village Καλιφόρνια (Περίπου 30 λεπτά από το Λος Άντζελες.

Αν ψάχνετε για μια εταιρεία Digital Signage που κάνει Σήμανση με διαφορετικό τρόπο, αλλά το μόνο που βρήκε! Από τον Μάρτιο του 2006, MediaSignage έχει βοηθήσει τις επιχειρήσεις να βελτιώσουν τις πωλήσεις τους και να οικοδομήσουν ένα αιχμάλωτο ακροατήριο, χρησιμοποιώντας το λογισμικό μας Screen ΔΩΡΕΑΝ Digital Signage και της αφής.
Η αποστολή μας είναι να ενδυναμώσει τις εταιρείες και οργανισμούς με αιχμή την ψηφιακή Signage και της τεχνολογίας περίπτερο που είναι προσιτές και προσαρμόσιμη. Έχουμε δεσμευτεί να βοηθήσει τους πελάτες μας με τις ανάγκες Digital Signage τους.

Ποιος χρησιμοποιεί MediaSignage;