Help

FREE Digital Signage for Everyone, vakavasti ...

Digital Signage käytetään tyypillisesti tiedottaa tai mainostaa. On suurta hyötyä digitaalisen merkkejä perinteisiin staattinen merkkejä, kuten kyky päivittää sisältöä etänä verkon yli, mukauttaa näytöt kävijöihin ja jopa vuorovaikutuksessa paikalliseen yleisöön.

Meidän ohjelmisto perustuu avoimen lähdekoodin puitteet kautta yleisön Apache arkistoon. Se on uskomaton ohjelma joka tukee kaikkia uusimpia web-standardeja kuten HTML5, Flash, HD-videoita, MRSS, Sää, Live TV, vankka avoimen lähdekoodin ohjelmistokehitystä pakki ja paljon muuta.

Nyt voit kuvitella saada kaikki, ILMAISEKSI?
Kanssa MediaSignage liityt mediaCLOUD ja se ei maksa sinulle senttiäkään! Alkaa käyttää ilmaista palvelua nyt ja selvittää, miksi MediaSignage on maailman suosituin Digital Signage alustalla.

joten mitä tarvitset päästäksesi alkuun?

1. Rekisteröidy ILMAINEN tili ja kirjaudu SignageStudio

2. Käytä SignageStudio rakentaa esityksen

3. Hanki tahansa tietokoneelta ja asenna SignagePlayer sovellus sitä

4. Plug-in koosta riippumatta tavalliseen televisioon tietokoneeseen

5. Aloita kauko hoitaa kaikki pelaajat (PC webissä

6. Työnnä uusi sisältöä milloin tahansa useita näyttöjä

Oliko meillä mainitaan se kaikki FREE? hyvin se on ...

Aloita

miksi FREE? mikä saalis?

Klo MediaSignage Meitä pyydetään usein mikä saalis? ja miten voimme tehdä rahaa? No, meidän Freemium liiketoimintamalli on kuin monet muut suositut web yhtiöt kutenSkype, Evernote, Dropbox ja muut.
Saat hämmästyttävä ohjelma, jossa kaikki keskeiset ominaisuudet ILMAISEKSI!

Jos pidät mitä näet, voit päivittää Enterprise Edition. Enterprise Edition on vain 99 dollaria kuukaudessa. Ja vaikka jos päivität tai ei, saat aina UNLIMITED näytöt ILMAISEKSI, emme rajoita sinua.


Ja niin miten voimme tehdä rahaa? Tulomme koostuu tilaajien, jotka haluavat päivittää Enterprise Edition ja maksaa 99 dollaria kuukaudessa (tasainen, ei per näyttö. Myymme myös suosittu mediaDROID ja Mediabox soitin ja joitakin suurempia asiakkaita halutessaan ostaa oma omistettu MediaServer että on oma hinnoittelumallia. Joten nyt saat sen? Kanssa MediaSignage saat uskomattoman valikoiman työkaluja ilmaiseksi kun ottaa luottamus olet kumppaneina yritys, joka on kannattava, turvallinen ja mikä tärkeintä on se kaikki tajunnut.

valitse suosikkisi käyttöjärjestelmä

Missä tahansa oletkin, MediaSignage on oikeassa kanssasi. Online, Offline matkapuhelimeen tai verkossa. Voit aina kirjautua, käyttää esitykset ja antamaan ne ja potentiaalisille asiakkaille 24x7. Toimitamme sama kaunis kokemus eri käyttöjärjestelmien ja laitteiden joten viestisi on aina hyvin vastaan.
Ja mikä parasta, tee muutos kerran ja on se päivitettävä kaikkialla!

we always support the platforms and standards you depend on for your business needs:

koulu on viileä, teemme oppimisesta hauskaa taas ...

Klo MediaSignage tarjoamme kaikki resurssit sinun täytyy varmista, että voit tulla vauhtiin mahdollisimman nopeasti. Ohjelmisto on erittäin rikas ja täysin joustava ja että tulee hieman oppimiskäyrä.

Mutta älä huoli, muista liittyä Kysely torstaina ja voimme näyttää sinulle kaiken; voit jopa osallistua Q &.

Ja varmasti kassalle kymmeniä video tutorials, että olemme luoneet sinua varten. Se on kaikki täällä voit tulla Digital Signage Guru.

Haluan nähdä, miten siistiä se saa?

Haluatko kassalle elävää esimerkkiä Digital Signage oikeus sisällä selaimessasi? Muista kassalle linkistä. Kaikki nämä esimerkit valmistettiin käyttämällä SignageStudio, tehokkain Digital Signage sovellus tasalla.

Kokeile

niin kuka tämän kaiken cool stuff?

MediaSignage on yksityisomistuksessa oleva yritys Westlake Village Kaliforniassa (Noin 30 minuutin päässä Los Angeles.

Jos etsit Digital Signage yritys, joka tekee Signage eri tavalla, hyvin olet juuri löytänyt sen! Koska maaliskuussa 2006, MediaSignage on auttaa yrityksiä parantamaan myyntiään ja rakentaa pysyvää yleisöä käyttämällä ILMAISTA Digital Signage ja kosketusnäyttö ohjelmisto.
Tehtävämme on antaa yrityksille ja organisaatioille huippuluokan Digital Signage ja kioski tekniikkaa, joka on edullinen ja muokattavissa. Olemme sitoutuneet auttamaan asiakkaitamme heidän Digital Signage tarpeisiin.

Kuka käyttää MediaSignage?