Help

GRATIS Digital Signage for alle, alvorligt ...

Digital Signage bruges typisk til at underrette eller annoncere. Der er store fordele for digitale skilte i forhold til traditionelle statiske skilte, herunder evnen til at opdatere indholdet på afstand over nettet, tilpasse skærmene til din seere og endda interagere med din lokale publikum.

Vores software er baseret på en open source framework til rådighed gennem det offentlige Apache repository. Det er et fantastisk program, der understøtter alle de nyeste web-standarder, herunder HTML5, Flash, HD video, MRSS, Vejr, Live TV, et solidt open source software development kit og meget mere.

Nu kan du forestille dig at få alt det gratis?
Med MediaSignage du deltage i mediaCLOUD og det koster dig ikke en øre! Begynd at bruge den gratis service lige nu og find ud af, hvorfor MediaSignage er verdens mest populære Digital Signage-platform.

så hvad har du brug for at komme i gang?

1. Tilmeld dig en gratis konto og logge ind på SignageStudio

2. Brug SignageStudio til at bygge din præsentation

3. Få hvilken som helst computer og installere SignagePlayer ansøgning på det

4. Sæt-i alle størrelser, standard TV-skærm til din pc

5. Start fjernbetjening styre alle dine spillere (pc`er over nettet

6. Skub nyt indhold når som helst til et vilkårligt antal skærme

Har vi nævner det hele GRATIS? godt det er ...

Kom godt i gang

hvorfor GRATIS? hvad er fangsten?

Hos MediaSignage bliver vi ofte spurgt, hvad er fangsten? og hvordan vi kan tjene penge? Tja, vores Freemium forretningsmodel er ligesom mange andre populære web-virksomheder somSkype, Evernote, DropBox og andre.
Du får en fantastisk software med alle de grundlæggende funktioner til GRATIS!

Hvis du kan lide hvad du ser, kan du blot opgradere til Enterprise-udgaven. Enterprise-udgaven er kun $ 99 om måneden. Og uanset om du opgraderer eller ej, får du altid UBEGRÆNSET skærme GRATIS, behøver vi ikke begrænse dig.


Og så hvordan gør vi penge? Vores indkomst består af abonnenter, der vælger at opgradere til Enterprise-udgaven og betale 99 dollars om måneden (flad, ikke per skærm. Vi sælger også den populære mediaDROID og Mediabox afspiller og nogle af vores større kunder vælger at købe en privat dedikeret MediaServer der har sin egen prismodel. Så nu får du det? Med MediaSignage får du utrolig sæt værktøjer til fri og samtidig have den tillid, du er gået sammen med en virksomhed, der er rentable, sikker og vigtigst har regnet det hele ud.

vælg din favorit operativsystem

Uanset hvor du er, MediaSignage er lige der med dig. Online, offline på din mobil eller på tværs af nettet. Du kan altid logge ind, få adgang til dine præsentationer og gøre dem tilgængelige for dine kunder og kundeemner 24x7. Vi leverer den samme smukke oplevelse på tværs af operativsystemer og enheder, så dit budskab bliver altid godt modtaget.
Og den bedste del, foretager en ændring én gang og få det opdateret overalt!

we always support the platforms and standards you depend on for your business needs:

skole er cool, vi gør læring sjov igen ...

Hos MediaSignage vi give alle de ressourcer, du har brug for at sikre, at du kan komme op i fart så hurtigt som muligt. Softwaren er meget rig og helt fleksibel og med der kommer lidt af en indlæringskurve.

Men fortvivl ikke, skal du sørge for at deltage i vores webinar denne torsdag og lad os vise dig alt; du kan endda deltage i en Q & A.

Og sørg for at kassen de snesevis af video-tutorials, som vi har skabt til dig. Det er her alle for dig at blive en Digital Signage Guru.

vil se, hvor cool det bliver?

Ønsker til kassen nogle levende eksempel på Digital Signage ret i din web browser? Vær sikker på at kassen under linket. Alle disse eksempler blev fremstillet under anvendelse af SignageStudio den stærkeste Digital Signage hidtidige anvendelse.

Prøv det

så der gjorde alt dette cool ting?

MediaSignage er en privatejet virksomhed med hovedsæde i Westlake Village Californien (ca. 30 minutter fra Los Angeles.

Hvis du er på udkig efter en Digital Signage virksomhed, der gør Signage forskelligt, godt du lige fundet det! Siden marts 2006 er MediaSignage hjulpet virksomheder med at forbedre deres salg og opbygge et fangenskab publikum med vores GRATIS Digital Signage og berøringsfølsom software.
Vores mission er at give virksomheder og organisationer med banebrydende digital skiltning og kiosk teknologi, der er overkommelig og tilpasses. Vi er forpligtet til at hjælpe vores kunder med deres Digital Signage behov.

Hvem bruger MediaSignage?