Help

BESPLATNO Digital Signage za svakoga, ozbiljno ...

Digital Signage se koristi obično informirati ili oglašavati. Postoje velike prednosti za digitalne znakove preko tradicionalnim statičkim znakova, uključujući i sposobnost za ažuriranje sadržaja na daljinu preko weba, prilagodili ekrane svojim gledateljima, pa čak i interakciju s vaše lokalne publike.

Naš program se temelji na open source okviru raspoloživih putem javnog Apache spremište. To je nevjerojatna program koji podržava sve najnovije web standarde, uključujući HTML5, Flash, HD videa, MRSS, vrijeme, Live TV, robustan kit razvoja open source softver i još mnogo toga.

Sada možete li zamisliti uzimajući sve to besplatno?
S MediaSignage se pridružite mediaCLOUD i to vam ne košta niti lipe! Počnite koristiti besplatnu uslugu odmah i saznajte zašto MediaSignage je u svijetu najpopularniji Digital Signage platforma.

pa što vam je potrebno za početak?

1. Prijavite se za BESPLATNO profil i prijavite se na SignageStudio

2. Koristite SignageStudio izgraditi svoju prezentaciju

3. Uzmite bilo koje računalo i instalirati aplikaciju na njemu SignagePlayer

4. Plug-u bilo koje veličine, standardni TV ekran na računalu

5. Počnite daljinsko upravljanje svim vašim uređajima (računala preko weba

6. Gurnite novi sadržaj u bilo koje vrijeme na bilo koji broj ekranima

Je li nam spominje da je sve BESPLATNO? dobro je ...

Get Started

zašto BESPLATNO? u čemu je kvaka?

Na MediaSignage smo se često pitali u čemu je kvaka? i kako zaraditi novac? Pa, naš Freemium poslovni model je baš kao i mnoge druge popularne web tvrtke poputSkype, Evernote, Dropbox i drugi.
Dobivate nevjerojatna softver sa svim osnovnim značajkama za BESPLATNO!

Ako vam se sviđa ono što vidite, možete jednostavno nadograditi na Enterprise Edition. Enterprise Edition je samo 99 dolara mjesečno. I bez obzira na to, ako ste nadograditi ili ne, uvijek se NEOGRANIČENA ekrani za besplatno, mi vas ne ograničava.


I tako kako ćemo zaraditi novac? Naš prihod se sastoji od pretplatnika koji se odlučuju za nadogradnju na Enterprise Edition i platiti 99 dolara mjesečno (stan, a ne po zaslonu. Također prodajemo popularni mediaDROID i Mediabox igrača, a neki od naših većih klijenata odlučiti na kupnju privatnog posvećena mediaSERVER koja ima vlastiti model određivanja cijena. Dakle, sada ste ga dobili? S MediaSignage ste dobili nevjerojatan set alata za besplatno dok ima povjerenje što su partnerstva s tvrtkom koja je profitabilna, siguran i što je najvažnije imati sve to shvatio.

odaberite svoj omiljeni operativni sustav

Gdje god se nalazili, MediaSignage je tamo s vama. Online, offline na vašem mobitelu ili preko interneta. Uvijek se može prijaviti, pristup svoje prezentacije i učiniti ih dostupnim za svoje klijente i perspektivu 24x7. Mi isporučujemo isti prekrasan doživljaj kroz operativne sustave i uređaja tako da vaša poruka je uvijek dobro primljen.
A najbolji dio, napraviti promjenu jednom i da ga ažurirati svugdje!

we always support the platforms and standards you depend on for your business needs:

Škola je super, mi bi opet učenje zabavno ...

Na MediaSignage pružamo sve resurse koje su vam potrebne kako bi bili sigurni da možete doći do brzine što je brže moguće. Softver je vrlo bogata i potpuno fleksibilan i da dolazi malo krivulja učenja.

No, ne brinite, budite sigurni da se pridruže našem Webinar ovog četvrtka i dopustite nam da vam pokazati sve; čak možete sudjelovati u Q & A.

I budite sigurni da se naplata desetke video tutoriala koje smo stvorili samo za vas. Sve je ovdje za vas da postanete Digital Signage Guru.

Želim vidjeti kako kul što dobiva?

Želite li naplata neki žive primjer Digital Signage prava unutar svog web preglednika? Budite sigurni da se naplata na link ispod. Svi ovi primjeri su proizvedeni korištenjem SignageStudio, najmoćniji Digital Signage zahtjev do danas.

Pokušajte ga

pa tko je napravio sve ovo super stvari?

MediaSignage je privatna tvrtka sa sjedištem u Westlake Village Kaliforniji (oko 30 minuta od Los Angelesa.

Ako ste u potrazi za Digital Signage tvrtka koja radi Signage drugačije, dobro ste ga pronašli! Od ožujka 2006, MediaSignage je pomaganje tvrtkama poboljšati njihove prodaje i izgraditi zarobljenik publiku pomoću naše besplatne Digital Signage i Touch Screen softver.
Naša je misija osnažiti tvrtke i organizacije s sječivo Digital Signage i kiosk tehnologiju koja je pristupačna i prilagodljiv. Zalažemo se da pomaže našim klijentima s njihovim Digital Signage potrebama.

Tko koristi MediaSignage?