Help

GRATIS Digital Signage per a tots, de debò ...

Digital Signage s`utilitza normalment per informar o anunciar. Hi ha grans beneficis per a senyals digitals a través de senyals estàtiques tradicionals, incloent la capacitat d`actualitzar el contingut de forma remota a través d`Internet, adaptar les pantalles als seus espectadors i fins i tot interactuar amb el seu públic local.

El nostre programari es basa en un marc de codi obert disponible a través del repositori Apache públic. És una increïble aplicació que suporta tots els últims estàndards web, incloent HTML5, Flash, vídeos d`alta definició, MRSS, El Temps, TV en viu, un kit de desenvolupament de programari de codi obert robustes i molt més.

Ara podeu imaginar el aconseguir tot això gratis?
Amb MediaSignage t`uneixes a la MediaCloud i no li costa un cèntim! Comenceu a utilitzar el servei gratuït ara mateix i descobreixi per què MediaSignage és la plataforma de senyalització digital més popular del món.

així que què és el que necessita per començar?

1. Fes-ho per obtenir un compte gratuïta i la connexió a la SignageStudio

2. Utilitzeu la SignageStudio per construir la seva presentació

3. Obtenir qualsevol ordinador i instal · lar l`aplicació SignagePlayer en ell

Plug-in de qualsevol mida, pantalla de TV estàndard 4 al seu PC

5. Comenceu a distància la gestió de tots els seus jugadors (PC a la web

6. Empenta nou contingut en qualsevol moment a qualsevol nombre de pantalles

Va fer que ho esmenta és tot GRATIS? així que és ...

Comença

per què GRATIS? quin és el truc?

En MediaSignage sovint ens pregunten quin és el truc? i com fer diners? Bé, el nostre model de negoci Freemium és com moltes altres empreses de la web populars comSkype, Evernote, Dropbox i altres.
Vostè obté un sorprenent programa amb totes les característiques bàsiques per GRATIS!

Si t`agrada el que veus, només ha de actualitzar a l`edició Enterprise. L`edició Enterprise és de només $ 99 al mes. I sense importar si s`actualitza o no, sempre obtindrà IL·LIMITAT pantalles de forma gratuïta, que no es limiten.


I així, com podem fer diners? Els nostres ingressos es compon dels abonats que optin per actualitzar a l`edició Enterprise i pagar $ 99 al mes (plana, no per pantalla. També venem el popular reproductor mediaDROID i mediabox i alguns dels nostres clients més grans l`opció d`adquirir un MediaServer dedicat privada que té el seu propi model de preus. Així que ara ho entens? Amb MediaSignage obté increïble conjunt d`eines de forma gratuïta, mentre que tenir la confiança vostè s`ha associat amb una empresa que és rendible, segura i el més important tenir tot resolt.

tria el teu sistema operatiu favorit

Siguis on siguis, MediaSignage hi és amb vostè. En línia, sense connexió al teu mòbil o al web. Sempre es pot iniciar sessió, accedir a les seves presentacions i posar-los a disposició dels seus clients i prospectes 24x7. Lliurem la mateixa experiència bella en múltiples sistemes operatius i dispositius perquè el seu missatge és sempre ben rebut.
I la millor part, fer un canvi una vegada i haver d`actualitzar tot arreu!

we always support the platforms and standards you depend on for your business needs:

l`escola és fresca, fem l`aprenentatge sigui divertit una altra vegada ...

En MediaSignage proporcionem tots els recursos que necessita per assegurar-se que pot arribar a la velocitat el més ràpid possible. El programari és molt rica i totalment flexible i amb això ve una mica d`una corba d`aprenentatge.

Però no et preocupis, assegureu-vos de incorporar el teu Webinar aquest dijous i permeti`ns mostrar-li tot; fins i tot es pot participar en un Q & A.

I assegureu-vos de pagament i enviament les dotzenes de tutorials en vídeo que hem creat per a tu. Tot és aquí perquè et converteixis en un Signage Guru Digital.

Vull veure el xulo que es posa?

Vols comprovació alguns exemple viu de senyalització digital dins del navegador web? Assegureu-vos de comprovació següent enllaç. Tots aquests exemples es van produir utilitzant el SignageStudio, la més potent aplicació de senyalització digital fins a la data.

Proveu

pel que va fer tot això genial?

MediaSignage és una companyia privada amb seu a Westlake Village Califòrnia (Uns 30 minuts de Los Angeles.

Si vostè està buscant una empresa de senyalització digital que fa Signage diferent, així que vostè acaba de trobar! Des de març de 2006, MediaSignage ha estat ajudant a les empreses a millorar les seves vendes i construir una audiència captiva fent servir el nostre programari de pantalla gratuïts Digital Signage i Touch.
La nostra missió és capacitar les empreses i organitzacions amb el tall de la senyalització digital d`avantguarda i tecnologia de quiosc que és assequible i personalitzable. Estem compromesos a ajudar als nostres clients amb les seves necessitats de senyalització digital.

Qui utilitza MediaSignage?