Help

FREE Digital Signage за всички, сериозно ...

Digital Signage се използва обикновено за информиране или реклама. Съществуват големи ползи за цифрови знаци над традиционните статични признаци, включително способността да се актуализира съдържанието отдалечено през интернет, да се адаптират екраните на зрителите си и дори си взаимодействат с местната публика.

Нашият софтуер се основава на рамка с отворен код, достъпни чрез публичния регистър, Apache. Това е едно невероятно приложение, което поддържа всички най-новите уеб стандарти, включително Flash HTML5,, HD видео, MRSS, Времето, телевизия на живо, стабилна комплекта за разработка на софтуер с отворен код и много повече.

Сега може ли да си представите, получаване на всички, че за БЕЗПЛАТНО?
С MediaSignage се присъедините към MediaCloud и това не ви струва нито стотинка! Започнете да използвате безплатната услуга точно сега и да разберете защо MediaSignage е най-популярният Digital Signage платформа в света.

така че това, което ви е необходимо, за да започнете?

1. Регистрирайте се за безплатен акаунт и да влезете в SignageStudio

2 Използвайте SignageStudio да изгради своя презентация

3 Вземете всеки компютър и инсталирате приложението SignagePlayer върху него

4. Plug-в която и да е размер, стандартен телевизионен екран на вашия компютър

5 Започнете дистанционно управление на всички ваши играчи (компютри в мрежата

6 Натиснете ново съдържание по всяко време на всяко Брой на екраните

Дали сме се споменава, че всичко е FREE? Ами това е ...

Първи стъпки

защо FREE? Каква е уловката?

В MediaSignage ние често се попита какво е уловката? и как да правят пари? Е, нашата Freemium бизнес модел е като много други популярни уеб компании катоSkype, Evernote, DropBox и други.
Можете да получите невероятен софтуер с всички основни функции за БЕЗПЛАТНО!

Ако ви харесва това, което виждате, можете просто да преминете към изданието Enterprise. Изданието The Enterprise е само $ 99 на месец. И независимо дали ви ъпгрейд или не, вие винаги получавате UNLIMITED екрани за FREE, ние не ви ограничава.


И така, как да правят пари? Нашите приходи се състои от абонати, които изберат да преминете към изданието Enterprise и да плати $ 99 на месец (плосък, а не на екрана. Ние също така продават популярния mediaDROID и MediaBox играч и някои от нашите големи клиенти да изберат да закупят частен посветен mediaSERVER, че има свой собствен модел на ценообразуване. Така че сега можете да го получите? С MediaSignage можете да получите невероятен набор от инструменти за безплатно докато се радвате на доверието, което са си партнира с фирма, която е печеливша, сигурен и най-важното е да има всичко разбра.

изберете любимите си операционна система

Където и да сте, MediaSignage е точно там с вас. Онлайн, офлайн на мобилния си телефон или в интернет. Винаги можете да влезете, достъп до вашите презентации и да ги направи достъпни за вашите клиенти и потенциални клиенти 24x7. Ние доставяме същото красиво преживяване в операционни системи и устройства, така че вашето послание е винаги добре приет.
И най-добрата част, направи промяна веднъж и да го актуализира навсякъде!

we always support the platforms and standards you depend on for your business needs:

училище е готино, ние правим обучението забавно отново ...

В MediaSignage ние предлагаме всички ресурси, което трябва да се уверите, можете да излезе да се ускори толкова бързо, колкото е възможно. Софтуерът е много богат и напълно гъвкава и с това идва малко на кривата на обучение.

Но не се притеснявайте, не забравяйте да се присъедините към нашата Webinar този четвъртък и ни позволете да ви покажа всичко; вие дори може да участва в Q & A.

И не забравяйте да касата десетките видео уроци, които сме създадени точно за вас. Всичко е тук, за да се превърне в Digital Signage Guru.

искам да видя колко е готино да го получава?

Искате ли да касата някои живеят пример за Digital Signage прав във вашия уеб браузър? Не забравяйте да касата на линка по-долу. Всички тези примери са произведени с помощта на SignageStudio, най-мощният Digital Signage приложението към днешна дата.

Опитайте се да го

Така че, който прави всичко това готини неща?

MediaSignage е частна компания със седалище в Уестлейк Вилидж California (около 30 минути от Лос Анджелис.

Ако търсите за една компания, Digital Signage, който прави Signage по различен начин, и просто го намерих! От месец март на 2006 г., MediaSignage помага на предприятията да подобрят продажбите си и да изградят своята пленяваща, използвайки нашите безплатни Digital Signage и Touch Screen софтуер.
Нашата мисия е да се даде възможност на фирми и организации с най-модерните Digital Signage и киоск технология, която е достъпна и персонализация. Ние се ангажираме да помагаме на нашите клиенти с техните нужди Digital Signage.

Кой използва MediaSignage?